Food Court

Interjera koncepcija Food court tipa ēdināšanas zonai paredz atvērta tipa plānojumu, kur ēdienu piedāvātāji ir izvietoti divās grupās pa centru un ir pieejami no visām pusēm. Ap tiem tiek organizētas dažāda tipa sēžamgrupas – atsevišķi galdiņi vai gari saimes galdi, ja gribas ātri uzkost un doties tālāk, var apmesties pie letes. Apdarē un materiālos izmantotas koka tekstūras kopā ar tumšiem grafīta akcentiem un dažos elementos kapars. Grīda veidota no klasiskās koka pīnes, iejaucot arī tumšu koku.

Food court (tulk.lv. ēdiena laukums) apvieno vienā vietā daudzus dažādu ēdienu un dzērienu gatavotājus. Maltītes pasūta pie viena no pārdevējiem un ko pēc tam var baudīt kopīgā ēdamzonā vai paņemt līdzi uz mājām.
Stadija: koncepcijas piedāvājums
Autori: Jolanta Šaitere, Gundega Andersone
Vizualizācijas: Ēriks Valdmanis, SIA ErvaVisuals
2019.gads